ترفند های اینترنت

آموزش ترفند های اینترنت

ترفند های اینترنت

آموزش ترفند های اینترنت

کد جاوا . وبلاگ.

این کد باعث میشه 2 تا پروانه تو وبلاگ به پرواز در بیان

 

این کد باعث ارتباط بازدید کننده با وب مستر میشه

ادامه مطلب ...

این کد باعث میشه 2 تا پروانه تو وبلاگ به پرواز در بیان

 

این کد باعث ارتباط بازدید کننده با وب مستر میشه

ادامه مطلب ...

افزایش سرعت و کارایی فایرفاکس با بهینه‏سازی پایگاه داده آن

اگر از کاربران دائمی مرورگر فایرفاکس باشید حتماً تاکنون متوجه شده‏اید که پس از گذشت مدت زمانی از کار با این مرورگر، رفته رفته سرعت و کارایی آن نسبت به گذشته کاهش می‏یابد. به عنوان مثال مرورگر دیر بالا می‏آید یا گاه و بی‏گاه هنگ می‏کند. مهم‏ترین علت بروز این مشکل را می‏توان در ذخیره شدن نامنظم اطلاعات در پایگاه داده (Database) مرورگر جستجو کرد. این آشفتگی در ثبت اطلاعات به مرور باعث کندی عملکرد مرورگر می‏شود. در این ترفند قصد داریم به معرفی ترفند ساده اما کاربردی بپردازیم که با بهره‏گیری از آن می‏توانید این آشفتگی و بی‏نظمی اطلاعات ذخیره شده را سر و سامان ببخشید و دستی به سر و روی پایگاه داده مرورگر بکشید.

ادامه مطلب ...

شبیه‏سازی عملکرد No to All در پنجره جایگزینی فایل در ویندوز XP

اگر با ویندوز XP زیاد کار کرده باشید حتماً به یک نکته ریز اما مهم برخورد کرده‏اید. در صورتی که قصد کپی یا انتقال یک فایل را در محیط ویندوز داشته باشید، اگر در محل ذخیره فایل، فایلی با نام مشابه فایل کپی شده وجود داشته باشد، ویندوز ناچار است جهت کپی فایل جدید، آن را با فایل قبلی جایگزین یا به اصطلاح Replace کند. پیش از این کار، پنجر‏ه‏ای به نام Confirm File Replace باز خواهد شد که از شما می‏پرسد از جایگزینی این فایل اطمینان دارید؟ در این زمان چهار دکمه برای انتخاب وجود دارد: Yes to All ،NO ،Cancel و Yes. عملکرد این دکمه‏ها واضح است: دکمه Yes جهت تأیید جایگزینی، دکمه No جهت عدم جایگزینی و دکمه Cancel نیز جهت لغو عملیات به کار می‏رود. همچنین دکمه Yes To All زمانی کاربرد دارد که شما قصد جایگزینی چندین فایل را دارید؛ با فشردن این دکمه دیگر پنجره تأییدیه نمایش داده نخواهد شد و به صورت اتوماتیک همه فایل‏ها جایگزین می‏شوند. اما اکنون اگر مقداری دقیق شویم، احساس می‏کنیم در این میان جای یک دکمه و عملکرد خالی است! دکمه‏ای که عملکردی عکس Yes to All داشته باشد و بتوانیم آن را No to All بخوانیم. فرض کنید به هنگام انتقال چندین فایل قصد ندارید که هیچ فایلی جایگزین قبلی‏ها شود. در این زمان ناچار خواهید بود به تعداد فایل‏های قابل جایگزین بر روی دکمه No کلیک کنید و مایکروسافت را به خاطر قرار ندادن دکمه No to All در این پنجره لعنت کنید! در این زمان اکثر کاربران دست به دامن نرم‏افزارهای جانبی مرتبط، نظیر TeraCopy و SyncToy می‏شوند. اما واقعاً نیازی به این کار نیست! با استفاده از ترفندی بسیار جالب و کاربردی که هم اکنون برای شما بازگو خواهیم کرد، می‏توانید بدون نیاز به هیچ ابزار جانبی و با راهی ساده، عملکرد No To All را در پنجره جایگزینی فایل در ویندوز XP شبیه سازی کنید.

بدین منظور:
پس از نمایش پنجره Confirm File Replace، در صورتی که قصد داشته باشید  عملی مشابه با عملکرد No to All را انجام دهید،کافی است کلید Shift را بر روی کیبورد گرفته و نگاه دارید، سپس با استفاده از ماوس بر روی دکمه No کلیک کنید.
با این کار گویی بر روی دکمه فرضی No to All کلیک کرده اید و نتیجه عدم جایگزینی همگی فایل‏ها خواهد بود.

چرخاندن متون درون سلول‏ها در Excel

در صورتی که با نرم‏افزار Microsoft Excel کار کرده باشید حتماً می‏دانید وقتی متنی را در درون هر یک از سلول‏های موجود تایپ می‏کنید، به طور پیش‏فرض این متن افقی تایپ می‏شود. اما ممکن است به هر دلیلی و بسته به کاری که می‏کنید دوست داشته باشید تا متون داخل سلول را از حالت افقی خارج کنید و به آن‏ها زاویه دهید و آن‏ها را بچرخانید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه Rotate کردن متون درون سلول‏ها در نسخه‏های 2003 و 2007 نرم‏افزار اکسل بپردازیم.

برای این کار:
ابتدا با استفاده از ماوس، سلول‏هایی که قصد دارید متون درون آن‏ها را زاویه دهید را انتخاب کنید.
سپس بر روی یکی از سلول‏های انتخابی راست کلیک کرده و Format Cells را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده به تب Alignment بروید.
در قسمت سمت راست یک نیم دایره مشاهده می‏کنید. اکنون با استفاده از قسمت Degrees و بالا و پایین کردن عدد موجود که در اصل زاویه قرار گیری متن شما است، می‏توانید زاویه‏ای بین 90- درجه تا 90 درجه برای متن درون سلول تعیین کنید.
با فشردن OK تغییرات اعمال می‏شود.